Rezervari online

Timp liber


Baile Felix

Statiunea balneara Baile Felix este cea mai vizitata si renumita statiune balneoclimaterica din Romania, fiind recunoscuta si pe plan international. Situata la 8 km de Oradea, Baile Felix are de oferit stranduri cu piscine acoperite si in aer liber, atractii turistice naturale cum ar fi Lacul cu Nuferi sau Avenul din Betfia si un numar mare de hoteluri, cluburi si restanurante, fiind un loc ideal pentru turisti in orice perioada a anului, dar inflorind in sezonul estival.
detalii

Oradea

Obiective clădirea Primăriei, Palatul Vulturul Negru, Biserica cu Lună, Sinagoga Neologică Zion. În această locație vă recomandăm să acordați câteva minute pentru o privire în ansamblu asupra orașului din Turnul Primăriei, accesibil din luna aprilie 2011 pentru turiști.
Pe malul opus al Crişului Repede ne aşteaptă clădirea Teatrul de Stat si pietonal, unde vom admira frumoasele Palate de pe promenada municipiului
De la capătul opus al pietonalei, Biserica Romano Catolică Olosig, ne urcăm din nou în autocar pentru a ajunge la Complexul Baroc unde vizităm Șirul Canonicilor, Bazilica Romano Catolică şi Palatul Baroc.
detalii

Pestera Ursilor

Principala ţintă a acestei deplasări, Peştera Urşilor a fost descoperită ȋn 1975, accesibilă turiştilor din 1980 după ce a fost amenajată. Are o lungime de 1500 m, din care 521 m au fost declaraţi rezervaţie ştiinţifică. Nivelul superior ȋn lungime de 488 m este cel deschis circulaţiei turistice, acolo pot fi admirate formaţiunile carstice, care au făcut peştera cunoscută ȋn toată lumea. Vizita interioară se face organizat, cu ghid local, ȋn aproximativ o ora. Aici sunt 3 galerii: cea a Urşilor, Galeria Emil Racoviţă şi Galeria Lumânărilor, şi 4 săli: Sala Lumânărilor, Sala Spaghetelor, Sala Emil Racoviţă şi Sala Oaselor. Timp liber, opţional se poate vizita Muzeul Etnografic La Fluturi, tot ȋn localitatea Chişcău.
detalii

Excursie la parcul natural din Nyiregyhaza

La 5 km de oraşul Nyiregyhàza, pe o suprafaţă de 30 hectare pot fi observate peste 250 de specii de animale ȋn mediul lor "natural". Se remarcă astfel pădurea de maimuţe, pădurea de urşi, Casa Tropicală, Grădina Mediteraneană, Panorama din Africa, Australia şi America de Nord, Bazinul Carpatic, iar animalele domestice specifice regiunii se regăsesc ȋn cadrul unei tipice ferme ţărăneşti din Ungaria. Din 2010 ȋn Piramida Verde turiştii au ocazia să admire fauna Oceanului Indian prin culoarele cu pereţii de sticlă ale acvariului de 500.000 litri.
detalii

Salina Turda

Plecare din Băile Felix la 8:00 de la locul stabilit cu grupul.
Această zi o dedicăm sănătăţii. Vom petrece câteva ore ȋn mediul ȋncărcat cu umezeală şi salinitate din galeriile Salinei din Turda.
Exploatările de sare din această zonă au ȋnceput ȋncă din secolul XIII, cu o evoluţie fluctuantă datorită concurenţei exploatărilor de la Ocna Mureş. Se remarcă utilizarea sa de către localnici ȋn al doilea Război Mondial ca refugiu antiaerian, iar după 1950 şi până ȋn 1992 când este deschis cu scopuri turistice, primii 500 m ai galeriei de transport Franz Josef au fost utilizaţi ca depozit de brânzeturi.
detalii

Prezentare

Pensiunea Konfort oferă, turiștilor și oamenilor de afaceri care îi trec pragul, cazare și servicii , într-un loc liniștit, ferit de zgomotul orașului, de care puteți beneficia și dumneavoastră. Ofera...
detalii

Social Media

Contact

Adresa: Str. Octavian Goga, Nr. 38, 417495 ( Sânmartin - Baile Felix)
Telefon: 0758 551 597
E-mail: info@konfort-bailefelix.ro